Čeští beatboxeři plánují nové album

Vydáno 11.03.2008 | autor: redakce

Po loňském úspěchu debutové desky Beat Apetit se Beam label rozhodl pokračovat ve spolupráci s partou Jaro Cossiga & FanyNasty.

Čeští beatboxeři plánují nové album Čeští beatboxeři plánují nové album

Producentem hudební části mezinárodního projektu Hop'n'Nob bude opět Jaro Cossiga a deska by měla vyjít na jaře 2008. Bonusem celého CD bude také video záznam, který bude natáčet jeden z nejlepších českých beatboxerů Nasty. Video bude dokumentovat vznik CD Hop'n'Nob, setkání s legendárními beatboxery, život dnešní generace nejen černých hiphoperů, všední život v Brooklynu a bude o lidech, kteří měli chuť spolupracovat s českými beatboxery.



Vzhledem k tomu, že Jaro Cossiga je beatboxer-producent, není potřeba pochybovat o tom, že deska bude zase postavená z větší části na vysamplovaných beatboxových zvucích. Taky to ale neznamená, že deska bude čistě beatboxová. Tentokrát si za zdroje svých zvuků vybral kolegy z Beatboxer Entertainment v čele s Kidem Luckym, coby zakladatelem této newyorské beatboxové organizace.

Vedle toho je tu spousta muzikantů a hudebních producentů, kteří také zasáhnou do konečného playlistu. Na mikrofonu se vystřídá řada undergroundových MCs kolem Rabbiho Darkside, který už hostoval na debutu Beat Apetit.
zavřít