Do Rakouska s United Flavour

Vydáno 13.03.2008 | autor: redakce

United Flavour zabodovali v soutěži International Live Award, která se konala 24.2. ve Vídni. Obdrželi nejvyšší hodnocení a připravují se tak na semifinále. Exkluzivní reportáž přinese REPORT 4/08.

Do Rakouska s United Flavour Do Rakouska s United Flavour

Semifinálové kolo proběhne v neděli 23. března rovněž ve vídeňském klubu Planet. Českou republiku bude reprezentovat ještě brněnské seskupení Rattle Bucket, které zahraje v rakouské metropoli o den dřív, tedy 22. března. Ve čtvrtfinále 24. února se představilo v klubu Planet celkem osm kapel - pět rakouských, dvě české (UF a Salamandra) a jedna italská.

Valná většina účinkujících byla rockově zaměřená, výjimkou byli právě United Flavour a rakouská ska/reggae skupina Pirata Rossa. United Flavour se představili slušně zaplněnému klubu jako poslední vystupující večera a během 25 minut, které měli na svou show vyhrazené, strhli většinu publika na svou stranu. Ve třech semifinálových kolech se bude o postup snažit celkem třicet skupin ze šesti evropských zemí.



Tři nejlepší z každého kola postupují do finálového klání, které se uskuteční 1. května ve vídeňském Prateru a v kterém se již soutěží o hodnotné ceny a o pozvánky na řadu zahraničních festivalů. Na semifinále vypravují United Flavour speciální autobus pro své fanoušky. Lístek na semifinále + cesta tam i zpět + památeční odznak vyjde zájemce na 470 Kč.

www.unitedflavour.com
zavřít