Lety mimo unplugged

Vydáno 17.03.2008 | autor: redakce

Lety mimo chystají na pátek 25. dubna mimořádný unplugged koncert v pražském hudebním klubu Retro Music Hall, kde představí i zajímavé hosty.

Lety mimo unplugged Lety mimo unplugged

Velmi netradičně by měla být pojata i samotná scéna - muzikanti nebudou hrát na jevišti, ale v hledišti. S kapelou vystoupí tito hosté: Jack Bartl (Divokej Bill), Venca Bláha (Divokej Bill), Michal Hrůza, Šmity (Roe-Deer, The Prostitutes), Dušan Lébl (Plexis, Apple juice), Duo Egon.



Téměř dvouhodinový set písniček tak představí kapela ve zcela novém světle. Na koncertě nezazní jen skladby od Letů, ale i několik hitů od pozvaných hostů. Proč se Lety mimo rozhodli zrovna pro unplugged? "To vlastně vzniklo jako taková výzva, když jsme dostali nabídku na koncert v kralupském „country saloonu“," říká k tomu Looky.

"Začali jsme předělávat ty naše písničky do akustické podoby a s velkým překvapením jsme zjistili, že některé skladby dostaly nový, někdy až šokující rozměr… například takové ty naše „elektropunkovky“ začaly úplně spontánně znít jako pravé „countryovky“. To nás začalo neuvěřitelně bavit a když jsme zjistili, že to baví i překvapené publikum, tak jsme si řekli, že uděláme pár unplugged koncertů."

www.letymimo.cz
zavřít