Na scéně s Bobby McFerrinem!

Vydáno 28.03.2008 | autor: redakce

Stovka hudebních příznivců má jedinečnou příležitost zažít očekávaný koncert Bobby McFerrina přímo na pódiu! McFerrinovo premiérové vystoupení v Praze 15. května je již téměř vyprodané.

Na scéně s Bobby McFerrinem! Na scéně s Bobby McFerrinem!

Speciální vstupenky na pódium jsme se rozhodli dát do prodeje jednak kvůli enormnímu zájmu publika, jednak po domluvě s managementem tohoto výjimečného muzikanta. McFerrin uvítá od těchto posluchačů během vystoupení aktivní spolupráci. Ostatně synergií s publikem je hudebník proslulý,“ říká Dana Syrová, manažerka projektu Strings of O2, v rámci nějž se pražský koncert uskuteční. Pro příznivce Bobby McFerrina pořadatelé ve spolupráci s kinem Světozor připravili projekci dokumentárního filmu Beyond Words – The Bravo Profile.



Film bude uveden 7. dubna v rámci pravidelného cyklu Dokumentární pondělí v malém sále kina Světozor. Vstupenky jsou v prodeji od dnešního dne. Film režiséra a producenta Roberta Yuhase z roku 2003 představuje rozmanité umělecké polohy Bobby McFerrina a nahlédne i do jeho soukromí. Osobnost tohoto okouzlujícího amerického skladatele, dirigenta a především zpěváka dokreslují rozhovory s jeho hudebními kolegy, např. Herbie Hancockem či Chickem Coreou.
zavřít