Linkin Park dorazí do Brna

Vydáno 03.04.2008 | autor: redakce

Linkin Park se vrací do České Republiky, tentokrát se představí fanouškům na brněnském Velodromu. Stane se tak 17. června letošního roku.

Linkin Park dorazí do Brna Linkin Park dorazí do Brna

Kapela, která se může pyšnit multi-platinovým prodejem svých nahrávek absolvuje v červnu tohoto roku sérii koncertů po Evropě, kde se zároveň představí v roli hlavní hvězdy na předních festivalech. „Naše hudba je průřezem mnoha žánry, křížencem toho, na čem nás šest vyrůstalo,“ říká kytarista americké skupiny Linkin Park Brad Delson.

Linkin Park jsou metal, hard rock či rock, ale také alternativní elektronika a hip hop. Hudbu Linkin Park vytváří především kombinace Chesterových vokálů a Mikeova rapu. V jejich tvorbě se tak splétají v jednotný celek vlivy tak rozdílné jako Deftones, Nine Inch Nails, Aphex Twin a The Roots.



V roce 2007 vyšla očekávaná deska Minutes To Midnight, jejíž vydání ohlásil singl What I’ve Done. Nahrávku produkoval Rick Rubin a Linkin Park z ní vydali ještě další dva singly – Bleed It Out a Shadow Of The Day. Linkin Park jsou v podstatě na jednom velkém světovém turné a v přestávkách, místo odpočinku, pracují na nových písničkách a točí desky. O jejich koncertních kvalitách se můžeme přesvědčít při jejich červnové zastávce na brněnském Velodromu, kde se kapela svým fanouškům představí v rámci koncertu pod širým nebem.

myspace.com/linkinpark
zavřít