Progresivní elektronika na Flédě

Vydáno 05.04.2008 | autor: redakce

Sedmý večer s názvem Heavy Mental bude v úterý 8. dubna na Flédě patřit čerstvým chuťovkám současné slovenské zvukové tvorby zabalených do pestrých pozlátek jako ambient, noise, electro, dubstep, click'n'cuts či idm.

Progresivní elektronika na Flédě Progresivní elektronika na Flédě

Ve spolupráci s Kinem Fléda tento slovenský kulturní útok na brněnský klub Fléda netypicky odstartuje již v 19.30 videoklipy skupin Bez ladu a skladu, Ali Ibn Rachid, Maťka Burlasa, písniček z nejslavnější éry divadla Stoka, tEórie OtRaSu, ale i současné videa Jána Boleslava Kladiva, Živých kvetov nebo obrazové ztvárnění tvorby experimentálního elektronického dua Poo.



Po klipech již budou následovat live koncerty hudebníků, kteří představují nejrůznejší spektrum přístupů k práci se zvukem, od samplování a frenetického rozbíjení ambientních zvukových ploch přes elektroclashové taneční mashupy až po radikálně čisté využití ozvěn zvukových zdrojů. Mezi účinkujícími budou Pjoni, trojice Voice Over Noise, mužsko-ženské duo Mirwis a Aschenblond aka Jack/Jack, taneční Batcha De Mental a celý večer zakončí svým setem zkušený producent Barbara Idijot. Vizuálními sparingpartnery tentokrát budou VJs Gnd, Liu, P.O.P. Corp a Pitch The Glitch.

www.fleda.cz
zavřít