Kerry Martinez zahraje na Sedmičce

Vydáno 15.04.2008 | autor: redakce

Američan Kerry Martinez z kapely US Bombs přiveze do Prahy svůj nový projekt Bad Luck Charms. Společně vystoupí 25. května v Klubu 007 na Strahově.

Kerry Martinez zahraje na Sedmičce Kerry Martinez zahraje na Sedmičce

Kerry Martinez je výborný kytarista a zkušený punkový světobežník. Je zakládajím členem amerických US Bombs a od roku 1993 to s nimi táhne až dodnes. Poprvé v Čechách si s US Bombs zahrál ve squatu Ladronka v roce 1999. A naposledy minulý měsíc ve Futuru. Kromě hraní se Kerry věnuje také produkování jiných kapel, spolupracoval například s Waynem Kramerem (MC 5) nebo Larsem Frederiksnem (Rancid).



Přišel ale ten správný čas na vlastní kapelu, na návrat ke kořenům, na další punk rockovou štaci. Milovníci starých melodických punk rockových klasik si přijdou na své. Nejde samozřejmě o žádné cover-verze, kapela hraje svoje skladby, ovšem s pikantní příchutí starých dobrých časů Dead Boys, Rolling Stones, New York Dolls. Bad Luck Charms hrají od roku 2002 a první album vychází právě v těchto dnech. Nyní se představí naživo v Praze, spolu s nimi i čeští Die Outsiders.

myspace.com/badluckcharmsusa
myspace.com/theoutsiderscz
zavřít