Jethro Tull opráší slavný debut

Vydáno 18.04.2008 | autor: redakce

Již 28. dubna se poprvé na CD objeví legendárního debut Jethro Tull, který bude ošperkován velkou kupou bonusového materiálu.

Jethro Tull opráší slavný debut Jethro Tull opráší slavný debut

Už je to celých čtyřicet let, co Jethro Tull vydali svůj debut This Was. Tehdy album vyšlo jen na černé desce s mono zvukem a dostalo se do první desítky britské prodejní hitparády. Koncem dubna bude právě legendární deska This Was k dispozici i stereo a navíc s obrovským množstvím doposud jen velmi těžko dostupného materiálu. Půjde totiž rovnou o dvojalbum, které na prvním disku kromě původní verze písní nabídne i devět živých skladeb, které byly zaznamenány při speciální session pro BBC krátce po tehdejším vydání v roce 1968.



Bonusový disk celé album přinese ve stereo podobě a doplní ho i singlové skladby Love Story, Sunshine Day, Song For John Gee a Christmas Song. Celý tento komplet bude mít navíc i speciálně balení, které bude obsahovat výpravný booklet s notami všech písní a vlastnoručními poznámkami jednotlivých členů kapely.

Dodeme, že Jethro Tull, kteří za svou existenci prodali více než 60 miliónů desek, vydání této výroční reedice svého debutu podpoří i speciálními koncerty. V České republice je můžeme očekávat 21. června, kdy Jethro Tull zahrají na hradu Loket.
zavřít