Majáles: studentské oslavy se blíží

Vydáno 22.04.2008 | autor: redakce

Na koupališti Džbán, kde budou oslavy Pražského Majálesu vrcholit, se studenti kromě volby krále a koncertů kapel mohou těšit i na mnoho soutěží.

Majáles: studentské oslavy se blíží Majáles: studentské oslavy se blíží

O post letošního Krále Majálesu se uchází studenti tří významných pražských vysokých školy: VŠE, ČVUT a UK. Profily kandidátů a jejich programy budou zveřejněny v nejbližších dnech. Podle výsledků ankety z minulého roku se volba odehraje přímo na místě a oproti volbám do českého parlamentu se lístky nebudou sčítat, ale vážit. Nový král tak vystřídá Kampusáka z UK, který svůj vítězný program minulý rok postavil na boji za nový kampus Univerzity Karlovy.



Na Pražském Majálesu se letos bude moci každý zocelit a zabojovat v několika soutěžích, vyzkoušet svoji rovnováhu v lanovém centru nebo se pořádně vydovádět na koncertě některé z vystupujících kapel. Pódia budou jako obvykle dvě a kapel téměř dvě desítky. Kompletní line-up bude zveřejněn během několika dní na www.majales.cz. Mezi potvrzené kapely patří Chinaski, Skyline, Support Lesbiens, David Koller, The Prostitutes.

Akce proběhne 30. dubna na pražském koupališti Džbán.
zavřít