Meadow: čarodějnická party se blíží

Vydáno 23.04.2008 | autor: redakce

Devátý ročník čarodějnického reje Meadow, který se uskuteční 30. dubna v Chocni za zimním stadionem, se kvapem blíží a organizátoři zveřejňují poslední důležité informace.

Meadow: čarodějnická party se blíží Meadow: čarodějnická party se blíží

Jak již organizátoři předesílali, „ohrada“ z plotů kolem areálu letos nebude, takže celá louka bude tanečníkům k dispozici. Letos tedy bude přístup ke studánce s pitnou vodou, která bude nasvícena a od níž bude pěkný výhled na celý festival. V areálů o čtyřech pódiích pak bude prostorný bar s pitím a nějakým tím dlabencem, velká vatra a několik menších ohňů pro zahřátí.



S tím souvisí také doslova ohnivá dekorace a fireshow performace. Nebude chybět ani fotbálek. Parking je zajištěn u zimního stadionu a samozřejmostí jsou hygienická WC. Pokud aprílové počasí nedovolí a několik dnů před festivalem zaprší a louka bude promáčená nebo bude hlášeno opravdu nejisté nebo nepříznivé počasí, akce se přesune do klubu Roxet ve Skořenicích u Chocně.

Na Meadow zahrají DJs Side 9000, Keshu, Agent, Petr Eco, Tráva a řada dalších. Časový line-up najdete na www.gyglo.com/meadow.
zavřít