Kylie Minogue jede v electru

Vydáno 29.04.2008 | autor: redakce

Kylie Minogue vystoupí v České republice v pondělí 12. května. Do Prahy dorazí z německého Frankfurtu a na koncert láká na divoké kostýmy, electro a novou verzi Copacabany.

Kylie Minogue jede v electru Kylie Minogue jede v electru

Kylie i její produkční tým drží pečlivě pod pokličkou celý scénář i podrobnosti z nadcházejícího turné. Zdá se, že do 6. května, kdy toto turné strartuje koncertem v Paříži, nebudeme znát bližší podrobnosti. Kylie je pověstná svou precizností a sama se už několikrát dala slyšet, že si chce svůj návrat na koncertní pódia pořádně užít. Na projektu KylieX2008 spolupracoval i choreograf Michael Rooney, který má "na svědomí" dnes již legendární robotický tanec z videoklipu Can't Get You Out Of My Head, stylista William Baker a módní návrhář Jean-Paul Gaultier.



William Baker
dal poslednímu albu Kylie Minogue nádech nové vlny electro a podílel se významně i na electro podobě nového turné. Do tohoto stylu zapadají i kostýmy Kylie Minogue i všech tanečníků, které vytvořil opět lehce electro-futuristicky JP Gaultier. Kylie electru přizpůsobila zvuk svých letitých hitů a přidala k nim samozřejmě své aktuální album X, které vyšlo v listopadu 2007.



"Uslyšíte pro mnohé určitě překvapivé nové verze mých starých hitů a spousty nových písní včetně nikdy nevydaných skladeb, které jsem natočila tak nějak "do šuplíku", ale ráda bych je představila na mém novém turné. Zahrajeme třeba novou verzi Copacabany. Když tohle slyšel Barry Manilow, osobně mi zavolal, aby mi řekl, jak je nadšený, že se jedna z jeho písní objevuje v mojí show," řekla Kylie Minogue.

Pražský koncert začne v O2 areně 12. května ve 21 hodin. Předcházet by mu mělo vystoupení warm-up DJe, jehož jméno zatím Kylie Minogue tají.

Rozhovor s Kylie přinese REPORT 5/08 (vychází 1.5.).
zavřít