November 2nd na turné v USA

Vydáno 20.05.2008 | autor: redakce

Čestí November 2nd vyráží v květnu na své druhé americké turné. Po úspěšných koncertech na východním pobřeží USA se tentokrát chystají koncertovat na západě Spojených států.

November 2nd na turné v USA November 2nd na turné v USA

Na většině koncertů budou November 2nd vystupovat společně s kytaristkou Janet Robin, se kterou kapela absolvovala loni turné v České republice. „Janet pro naše dvojkoncerty vybrala místa, kde má silnou fanouškovskou základnu, takže počítáme, že budeme mít plno a uvidí nás tak několik stovek lidí,“ řekla zpěvačka November 2nd Alexandra Langošová.



V Palo Alto a v Los Angeles pak November 2nd odehrají ještě dvě samostatná vystoupení. „Je to zvláštní, ale telefonoval nám náš promotér Mark Sterling ze Sterling Artist Management, že náš losangelský koncert už je vyprodaný. Moc si to nedokážeme vysvětlit, protože jsme v LA ještě nikdy nehráli,“ dodává Langošová.

Po návratu v červenci kapelu November 2nd čeká společné turné po České republice s nashvillskou písničkářkou Jill Walsh a jejím manželem, kytaristou a producentem Stevem Walshem, který bude pak v srpnu producentsky dohlížet na natáčení třetího CD November 2nd. To by mělo vyjít příští rok.

USA West Coast Tour:
23.5. - Placerville, California - The Cozmic Cafe,
24.5. - Weaverville, California - Mama LLamas
26.5. - Union, Washington - Robinhood
27.5. - Seattle, Washington - The High Dive
28.5. - Portland, Oregon - The Dublin Pub
29.5. - Eugene, Oregon - Cozmic Pizza
30.5. - Palo Alto, California - Blue Rock House Concert
31.5. - Los Angeles, California - Gerber House Concerts

www.november2nd.net
zavřít