100°C na Radio Wave Live Sessions

Vydáno 27.05.2008 | autor: redakce

100°C jsou další kapelou, která vystoupí v rámci Radio Wave Live Sessions. 31. května tedy máte opět možnost přijít zdarma do karlínského Studia A nebo ve 20:00 naladit frekvenci 100,7 FM, případně internetové vysílání.

100°C na Radio Wave Live Sessions 100°C na Radio Wave Live Sessions

100°C je jedna z mála kapel, díky kterým si člověk říká, že talenscoutingové soutěže u nás mají smysl. Neošoupaná směs indie kytar, dubu a elektroniky z nich prýští naprosto spontánně. V Mariánských lázních, odkud 100ºC pochází, pořádala kapela ve svých začátcích tzv. mana party, na kterých hráli společně s Roe Deer a Skyline. Všem návštěvníkům bylo již tehdy jasné, že tahle kapela bude jednou v Čechách zásadní.



Zatímco ve studiu jim trvalo nějakou dobu, než dokázali dostat do hudby tu smršť energie, která v nich vře, při živém hraní nikdy neztratili dech. A vy teď máte příležitost si jeden takový jejich koncert užít. Přijďte přímo do Karlína! Vstup na akci je volný. Adresa: Hybešova 10, Praha 8.

Jediné, co musíte udělat, je včas se zaregistrovat na radiowave@rozhlas.cz, protože kapacita studia je velmi omezená. Na stránkách www.wave.cz najdete podrobnější informace. Koncert proběhne v přímém přenosu v rámci pořadu Stage v sobotu 31. 5. od 20.00 hodin.

myspace.com/100c
zavřít