Imodium zahrají před Avril Lavigne

Vydáno 02.07.2008 | autor: redakce

Kanadská zpěvačka Avril Lavigne vystoupí 8. července v pražské O2 Areně a jako předkapela se představí broumovští Imodium.

Imodium zahrají před Avril Lavigne Imodium zahrají před Avril Lavigne

Broumovská skupina Imodium si dávno před svými pubertálními lety zamilovala Kurta Cobaina. Pod jeho pomyslným dohledem počala v devětadevadesátém tvořit písničky, které vyzbrojila nirvanovským feelingem. Když v roce 2001 vybojovala druhé místo na domovské vyhledávací soutěži Broumovská kytara, byla její cesta za úspěchem otevřena.

V diskografii Imodia naleznete vlastním nákladem vydaný maxisingl, stejně pojatý demosnímek Brace a dvě studiové desky pod hlavičkou Warner Music, z nichž ta aktuální, Stigmata, je z loňského roku. Imodium v minulosti byli hostem koncertů Divokýho Billa, Cocotte Minute nebo UDG. Letos se kapela vrhla do českých klubů, kam jezdí již s vlastními předskupinami.

Imodium pořádají už čtyři roky tradiční vánoční Bytová turné. Na pozvání svých fanoušků jezdí s akustickým setem do jejich bytů, oblíbených hospod a klubů, kde jim zadarmo dávají zajímavý dárek pod stromeček.
zavřít