České kapely se utkají v nohejbalu

Vydáno 07.07.2008 | autor: redakce

Přípravy na další ročník nohejbalového turnaje česko-slovenských kapel Festonda Cup by Fotolab 2008 jsou v plném proudu. Novinkou je informace o hlavní ceně pro vítěze.

České kapely se utkají v nohejbalu České kapely se utkají v nohejbalu

Hudební tým, který skončí na prvním místě, totiž vyhraje prodloužený víkend v luxusním sportovním komplexu Sportrelax 007 v Harrachově. Muzikanti zde mohou relaxovat po náročném festivalovém létě nebo mohou tento prostor využít k soustředění nebo natáčení desky. K dispozici jim bude sportcentrum fitness, squashové kurty, indoor golf, ale také relaxační zóna se saunou, vířivka s dvěma bazénky.



Využít mohou také stylovou restauraci se dvěma terasami a bar s kvalitním sound systémem. Festonda Cup by Fotolab 2008 se koná 30. července 2008 v areálu tenisových kurtů TJ Sokol Vršovice v ulici Magnitogorská. Nohejbalového turnaje se účastní tradičně kapely: Wohnout, Vypsaná Fixa, Tři Sestry, Divokej Bill, Monkey Bussines, Mig 21, Support Lesbiens, UDG, Atari Terror, Xavier Baumaxa, Sto Zvířat, Prohrála v kartách, Lety Mimo a další.

Horkým nováčkem jsou letos Tata Bojs a Iva Frühlingová s kapelou, která je jedinou ženskou účastnicí turnaje.

www.festonda.cz
zavřít