Festival Mighty Sounds se blíží

Vydáno 15.07.2008 | autor: redakce

Zbývá posledních pár dní do otevření festivalových bran čtvrtého ročníku ska punkového festivalu Mighty Sounds. Na sedmi hudebních scénách se vystřídá téměř 150 kapel a 100 DJs.

Festival Mighty Sounds se blíží Festival Mighty Sounds se blíží

Headlinery čtvrtého ročníku festivalu jsou jamajští veteráni Denis Alcapone a jeho kolegyně, královna lovers rocku Doreen Shaffer. Mezi další pochoutky, které se pořadatelům pro tento rok podařilo ulovit, patří Citizen Fish (UK), Mad Caddies (USA), The Toasters (USA), The Real McKenzies (CA), Irie Revoltes(D), Dr Ring Ding (D), Mr Tbone (IT), Demented Are Go (UK), Obrint Pas (CAT), Vice Squad (UK) či Subhumans (UK).



Na festivalu vystoupí celá řada mladších, ale stejně tak odhodlaných kapel. Mighty Sounds se tento rok zase o trošku rozrostl; přesněji řečeno o dvě nové scény. Širší nabídka interpretů s sebou samozřejmě nese i zkvalitnění zázemí, takže krom toho, že samotný areál bude větší, se návštěvníci mohou těšit i na novou louku na stanování a parkování s vlastí příjezdovou cestou, alternativní vchod, širší koridory u vstupu a v neposlední řadě větší výběr občerstvení a suvenýrů.

Festival Mighty Sounds proběhne 18. - 20. července na tradičním místě v Olší u Tábora.

Hvězdy festivalu Irie Revoltes můžete slyšet také na CD Festivals, příloze aktuálního REPORTu 7-8/08.
zavřít