Dusilenka točí album a chystá turné

Vydáno 15.07.2008 | autor: redakce

Lenka Dusilová natáčí společné album s Clarinet Factory a Beatou Hlavenkovou a chystá podzimní turné s americkou kapelou po českých klubech.

Dusilenka točí album a chystá turné Dusilenka točí album a chystá turné

V minulém roce strávila Lenka Dusilová část roku koncertováním po Spojených státech. Vystupovala zde s kapelou složenou z mladých amerických hudebníků, jako je Joe Bagale, Grey McMurry a Mike Chiavaro. Na letošní podzim se Lenka rozhodla své americké přátele pozvat do Čech a svým fanouškům tak zprostředkovat atmosféru amerických koncertů. Skupinu doplnila o klavíristku Beatu Hlavenkovou a k turné, které nazvala The Adventurous Tour, prozradila: „Nápad uspořádat tohle turné je z čiré radosti živě hrát a z věčného muzikantského neklidu a touze po dobrodružství…



Kromě chystaného turné v těchto dnech Lenka Dusilová natáčí společné autorské album s experimentálním klarinetovým kvartetem Clarinet Factory a skladatelkou a klavíristkou Beatou Hlavenkovou. Album vyjde na konci září u Edice Respekt. Zmínění hudebníci poprvé představí svůj projekt pod názvem Ethernal Seekers naživo 21. a 22. října v rámci Mezinárodního hudebního festivalu Struny podzimu.
zavřít