Landa přidává nové koncerty

Vydáno 23.07.2008 | autor: redakce

Velký zájem fanoušků o jeho jarní turné Československo 2008 přinutil hudebníka Daniela Landu navázat na sérii pěti koncertů, odehraných v obou částech bývalé společné republiky, dvěma přidanými termíny.

Landa přidává nové koncerty Landa přidává nové koncerty

Stejně jako na jaře se návštěvníci mohou těšit na velkou rockovou show se světelnými i pyrotechnickými efekty a projekcemi. Část pódia je vysunuta do hlediště, aby diváci měli interpreta doslova nadosah. Osu programu tvoří zpěvákovy časem prověřené písně, ale zazní také několik skladeb z novinkového alba Nigredo, které bude v době konání koncertů už na trhu (oficiální datum vydání je 22. 9.).



Roli předkapely si zopakuje řízný Walda Gang. Dosavadních pět koncertů turné Československo 2008 Landa odehrál ve zcela zaplněných sportovních halách v Ostravě, Pardubicích, Praze, Košicích a Bratislavě. Navštívilo je celkově téměř 50 tisíc diváků.

Pro velký zájem přidal Daniel Landa dva nové termíny, oba připadají na státní svátek: 28. října vystoupí v brněnské hale Rondo a 17. listopadu v plzeňské ČEZ Aréně.
zavřít