DJové Petr K a Face v Radosti FX

Vydáno 29.07.2008 | autor: redakce

Na další noci Family FX, která se uskuteční v pátek 1. srpna, zahrají DJ Face a resident klubu Petr K.

DJové Petr K a Face v Radosti FX DJové Petr K a Face v Radosti FX

Michal Poncar začal pod jménem DJ Face hrát v roce 1993 a tenkrát to byly jen vesnické diskotéky kousek za Prahou. Jako aktivní posluchač Rádia 1 se seznamuje s Bélou Némeshegyim a pro jeho server Pařeniště brzy píše recenze pod pseudonymem Myclick. V roce 1999 přispívá přes Honzu Babku, tehdejšího šéfredaktora časopisu Tripmag, recenzemi na nové desky i sem a o rok později mu Mellow s Danem Kafkou po práci pro server Trance.cz nabízejí spolupráci na Techno.cz.



Od začátku roku 2004 vysílá dvakrát týdně na internetovém Radiu Akropolis a sice pořady Techno.cz na Radiu Akroplis a Techno.cz In Da Mix, kam si zve DJe na rozhovor a umíchání živých setů přímo ve studiu. Jeho krevní skupinou byl vždycky house ve všech jeho fůzích, ale na přelomu roků 2001 a 2002 dochází k zásadní změně. Tehdy ho oslovuje hráč na kytaru Lucas Ross, Mataro si kupuje elektronické perkuse a projekt Face 2 Face dostává hrubé obrysy.

Každé další vystoupení je s jinými hosty a s jiným repertoárem. S kombinací desek a živých nástrojů se pětice Face 2 Face ukázala kromě malých klubů i na festivalech Sázava Fest, Creamfields a několikrát také v Roxy. Samotného DJe Face aktuálně baví především electro house.

www.radostfx.cz
zavřít