Silicone Soul na festivalu Hradhouse

Vydáno 30.07.2008 | autor: redakce

Festival Hradhouse, který se uskuteční 9. srpna v Boskovicích, bude letos pulsovat na vlnách electra, techna, drumandbassu, housu a minimalu.

Silicone Soul na festivalu Hradhouse Silicone Soul na festivalu Hradhouse

Hlavními hosty na mainstage je skotské duo Silicone Soul, zástupci Soma Records, a progressive houseový Australan Anthony Pappa. Jejich vystoupení doplní srbský Marko Nastič, Maďar Hot X a Španěl Nhitto.

Na drumanbassové stagei zahraje legendární LTJ Bukem ve společném vystoupení s MC Conradem. Z Anglie pochází také druhý vystupující, DJ Logistics z Hospital records. Ze Slovenska přijede zahrát DJ Gabanna.



V prostoru horního palouku se představí minimalový projekt Klika. Šéfové tohoto projektu Subsist a Ala si letos pozvali Kanaďana Jeffa Milligana, zástupce labelu Revolver, dále slovenského Milose, který se představí live, DJe Molczika a také DJs Mooris, Carl Exe a Metrio.

Hudební dramaturgie čtvrté stage situované v jeskyni se ujme trio Electronic Bitches, čili DJs Romano Porni, Funk Halen a Trick, kteří stojí za večírky Shuk´n´Denc v brněnském klubu Perpetuum. Živě se představí projekty 1A2V1, Popper-C a Miss Ucentou a DJské sety naservírují Funky Shit Mafia, Papi Oil, baviči Greatest Hits Collective a chybět nebudou samotní Electronic Bitches & VJ Initi.

www.hradhouse.cz
zavřít