Festival Digital Sun roztančí 27 DJs

Vydáno 04.08.2008 | autor: redakce

Kromě předních českých kapel je tradiční součástí festivalu Digital Sun i vystoupení řady DJs. Hvězdou letošního ročníku je holandská Noisia.

Festival Digital Sun roztančí 27 DJs Festival Digital Sun roztančí 27 DJs

Organizátoři však zajistili i další zahraniční hosty, jako je Francouz Pat Heart, Brit Mr. ISM, Rumun DJ Large a Američan Concrete MC. Mezi české špičky pak patří Brooklyn, Pixie, Deadly Viperz a Lumiere. Regionální scénu budou zastupovat Spabreakers DJs a další. Nejvíce DJů se předvede hned první den festivalu, tedy v pátek 8. srpna. Tehdy ovládne festival hip hop, drum and bass a house. Každý z těchto žánrů bude mít vlastní pódium, takže si fanoušci těchto hudebních stylů užijí dosytnosti.



Holandská Noisia patří k průkopníkům současného zvuku drum and bassu,“ podotkl mluvčí festivalu Václav Pavlečka. „Pokračujeme tak v dobře zavedené tradici zvaní světových jmen elektronické hudby na Digital Sun,“ dodal.

Festival Digital Sun proběhne 8. a 9. srpna v areálu bývalých kasáren Klimentov ve Velké Hleďsebi u Mariánských Lázní a zahrají na něm kapely Buty, Švihadlo, Skyline, Cocotte Minute, Atari Terror, PSH, Pio Squad a řada dalších.
zavřít