Načeva pořádá hudební dýchánky

Vydáno 22.08.2008 | autor: redakce

Při prvním ze série koncertů Moniky Načevy v pražském Lucerna Music Baru zahraje 15. října multikulturní seskupení Jahcoozi.

Načeva pořádá hudební dýchánky Načeva pořádá hudební dýchánky

Jahcoozi, jehož členové pocházejí z Londýna, Tel Avivu a Kasselu v Německu, hraje od roku 2003 znamenitou kombinaci hutných killer beatů a chytrých textů. Ti, kteří mají rádi M.I.A. a Lady Sovereign, ocení drsný, energický styl ve Srí Lance narozené frontmanky Sashy Perery. Jejich speciálním hostem při pražském koncertu je vokalista RQM, který má za sebou úctyhodnou řadu hudebních projektů. Spolupracoval s takovými umělci, jako jsou Stereotyp, Al Haca, Mochipet, Tolcha, The Tape, I-Wolf (za Sofa Surfers), Chris de Luca, Ph.o.no a dalšími.



Protože uspořádání těchto koncertů iniciovala královna české alternativy Monika Načeva, dojde na začátku večera i na živý koncert Načevy & DJ Five.
Následujícím koncertem této série bude představení londýnské skupiny My Toys Like Me, jejíž hvězdou je Lazlo LaGeezer, který Monice Načevě v roce 1998 produkoval LP Mimoid. V dalším pokračování se představí Načeva, Pavlíček & DJ Five a jako host se objeví Tim Wright.
zavřít