Pavlíček oživí mrtvé projekty

Vydáno 25.08.2008 | autor: redakce

Michal Pavlíček je hlavní hudební osobností letošní Žatecké Dočesné, která proběhne 5. a 6. září. Slavný kytarista zavzpomíná na projekty Stromboli, BSP a dojde i na jamového ducha pořadu Na Kloboučku.

Pavlíček oživí mrtvé projekty Pavlíček oživí mrtvé projekty

Postupně se na akci Žatecká Dočesná představí například Lenka Filipová, Věra Martinová, Ondřej Havelka, Roman Dragoun, Jaroslav Uhlíř, dále pak skupiny Maduar, Horkýže Slíže, Škwor, Chinaski, GuloČar, G-Point Hunters (Skvělý taneční mix v podání Romana Holého, Matěje Rupperta a Terezy Černochové), Nightwish revival a mnoho dalších. Zajímavostí bude určitě koncert Michala Pavlíčka, který se zde představí s novým projektem hned ve třech podobách.



V první části představí se svou kapelou ve složení Miloš Meier a Martin Ivan své nové CD. S kytaristou Rene Ryparem a Tomášem Varteckým a zpěváky Tomášem Hájíčkem a Miroslavem Imrichem zároveň oživí i v několik rockových jamech ducha oblíbeného hudebního televizního pořadu Na Kloboučku. V druhé části se s Pavlíčkovým triem objeví jako hlavní protagonisté Bára Basiková a Roman Dragoun a zavzpomínají na éru dávných Stromboli.

V třetí části se k nim přidá společně s dívčím sborem Brécy i pětašedesátičlenný dechový orchestr Koletova hornická hudba a v netradičních úpravách a svérázných interpretacích Viléma Čoka, Miroslava Imricha, Tomáše Hájíčka, Václava Noida Bárty zazní známé písně Pražského Výběru i BSP.
Kompletní informace o programu pak naleznete na www.docesna.cz.
zavřít