Semtex Culture vypukne už v sobotu

Vydáno 28.08.2008 | autor: redakce

Už tuto sobotu 30. srpna vypukne v Mariánském údolí v Brně 5. ročník festivalu Semtex Culture. Těšit se můžete nejen na vystoupení Shaggyho, Kosheen, X Press 2, ale také na bohatý doprovodný program.

Semtex Culture vypukne už v sobotu Semtex Culture vypukne už v sobotu

Festivalový areál ožije úderem páté hodiny odpoledne, kdy se rozezvučí hlavní Semtex Live Stage koncertem skupiny Lavagance a Erektus HipHop stage plackami, které bude roztáčet DJ Aka. Jen co se rozkoukáte a protáhnete svaly, můžete si jít skočit do rytmu drumandbassu, který bude Jungle & DNB Arenou otřásat od šesti. Než se rozezvučí i taneční stan Red Zone, můžete se vyřádit na jedné z četných doprovodných aktivit.



Otestujete adrenalin a svoji kuráž na bungee jumpingu z 30m, proběhnete se v skákacích botách, uděláte pár kotrmelců se zorbovou koulí, zkusíte si život astronauta v aerotrimu a v neposlední řadě můžete porazit kámoše u stolního fotbálku.

Všechny čtyři hudební stage už budou tou dobou v plném proudu, stačí si jen vybrat: hip hop, drumanbass, house, techno nebo živý koncert? Vybírat je opravdu z čeho: Shaggy, Koshen, Kontrafakt, X Press 2, Thomas Schumacher, Chase & Status, CJ Bolland, Skyline, Ideafatte, D-Bridge, United Flavour, Clou, Moja reč, Pio squad, Bad Company, Silent Witness a spousta dalších.

www.semtexculturefestival.cz
zavřít