Tricky se chystá do Prahy

Vydáno 14.09.2008 | autor: redakce

Triphopový matador Tricky vystoupí 24. listopadu v pražském klubu Roxy. V Praze představí své nové album Knowle West Boy.

Tricky se chystá do Prahy Tricky se chystá do Prahy

Novou desku Knowle West Boy nahrával Tricky v Londýně a Los Angeles. "Ve skutečnosti jsem ji celou nahrál v Londýně už před rokem, ale nebyl jsem s výsledkem spokojený. Všechno to znělo dost průměrně, a tak jsem své věci vzal do Los Angeles a všechno přepsal. Celé album jsem si vyprodukoval sám, až na několik tracků, které se mnou dělal kolega Switch," říká.



Název alba je odvozen podle místa, kde se Tricky narodil. "Je to bílé ghetto, ale rasismus jsem nepoznal do té doby, než jsem se odstěhoval. Všichni v Knowle West jsme měli jedno společné… byli jsme na mizině."

Tricky se tímto albem částečně vyjádřil i ke svému mediálnímu obrazu. "Když jsem se v polovině 90. let dostal do médií, málokdo mě pochopil správně. Lidé si myslí, že jsem drsňák, že mám temnou duši. Ale když mě poznáte, jsem celkem v pohodě. Rád si dělám srandu sám ze sebe." Jak to je ve skutečnosti, můžete zjistit 24. listopadu, kdy Tricky vystoupí v pražském klubu Roxy.
zavřít