Symetric #4

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

3. října se v garážích DK Inwest uskuteční již čtvrté pokračovaní techno akce Symetric. Ojedinělý prostor, živé vystoupení brita Ibrahima Alfy a masáž slovenkého DJe Tokyho patří mezi přednosti jediné podzimní akce tohoto druhu v Plzni.

Symetric #4 Symetric #4

Agentura Boo-kings připravuje na pátek 3. října v pořadí již čtvrté pokračování party Symetric. Po zkušenostech z loňského října, byly opět vybrány jako dějiště garáže DK Inwest v Plzni. Vzhledem k nedostatku prostor v metropoli západních Čech je Symetric po dlouhé době záplatou na nedostatek techno akcí a s největší pravděpodobností také poslední velkou party tento rok v Plzni.
Headlinerem večera bude Ibrahim Alfa z Anglie, který se v živém vystoupení ukáže v Čechách vůbec poprvé. Tento přední představitel Brightonské techno scény, jenž letos oslavil svých 26 let, začal s produkcí v roce 1995, která vyvrcholila založením značky Automatic a posléze sublabelu Semi-auto (oba v distribuci Regisovo Integrale - v ČR žádejte u Nula2). Ve světě se proslavil především díky spolupráci s Cristianem Vogelem, Justinem Berkovi a dalšími. Jeho desky objevíte mimo jiné na i značkách Neue Heimat, Hörspielmusic, Framework, Solid, Eukatech apod. Ibrahim Alfa vystupuje pouze jako live-act a představuje tak svou tvorbu plnou hutných basových smyček a experimentálních postupů a zvuků.
Ostré slovenské techno přijede prezentovat Toky aka Rumenige. Na rozdíl od Ibrahima vystoupí jako DJ a zcela jistě předvede, jak u našich východních sousedů roste Petrzalka. Po delší době se do Plzně podívá také Pietro a zástupce teplické radikální scény Quickie. U pultů se dále vystřídají domácí Martin Meise, jehož demo bylo zajímavě ohodnoceno v časopise Xmag, experimentátor Spleen a karlovarský Pablo Escobar.
Vchod do garáží se otevře v 2030 a poslední deska zahraje v 0600. Stánek plzeňského vynil shopu DJ33 bude otevřen po celou noc. Před samotnou akcí se můžete přijít zahřát do plzeňského klubu Inspiral na Warmup s DJs Mountain, Martin Meise a Spleen. Vstup je s předprodejní vstupenkou zdarma. Pro aktivní jedince pak organizátoři připravili 2 oficiální afterparty. Na první z nich v klubu Mix zahrají pražský Deepdance a domácí Molczik a Majkl. V klubu K-14 za gramofony uvidíte DJs Jack-R, Malda, Cruizer a Drex.
Zajímavosti a aktuality z první ruky naleznete na speciálních stránkách akce www.boo-kings.cz nebo www.futurebeat.cz
Lístek zdarma získáte při nákupu oblečení značky Symphony na www.sphy.cz. Použitý ticket můžete po party využít k získání výhod u GTS International, Pražská 12, Plzeň a zároveň k založení postžirového účtu u Poštovní spořitelny s půlročními poplatkovými prázdninami.
Vstupenky jsou v předprodeji na následujících místech za 200,- + poplatky a na místě zaplatíte 250,-. DJ33 /Bezručova ul., Plzeň/ - bez poplatků Inspiral /Resslova ul., Plzeň/ - bez poplatků Uncle Paya café /Americká ul., Plzeň/ - bez poplatků Anykey /Ulice Míru, Rokycany/ Pergolia Tour /náměstí Míru, Klatovy/ Pegas /náměstí Míru, Domažlice/
Kino Čas /T.G. Masaryka, Karlovy Vary/ + online na www.boo-kings.cz
zavřít