Předskokan Alice Cooper? Třeba vy!

Vydáno 08.10.2008 | autor: redakce

Americká rocková legenda Alice Cooper vystoupí v brněnské hale Rondo 2. prosince a stále se hledá talentovaná předkapela, kterou vyberou posluchači rádia Hey.

Předskokan Alice Cooper? Třeba vy! Předskokan Alice Cooper? Třeba vy!

Po velkém úspěchu vyhledávací soutěže o předskokany koncertu Iron Maiden v loňském roce, projevil o tento způsob nalezení předkapely zájem i management Alice Coopera. Pro jeho brněnský koncert tak má Radio Hey a jeho posluchači najít mladou českou nebo moravskou kapelu, která rozehřeje publikum před vystoupením samotného Alice Coopera.



Možnost přihlásit se měli všichni do 30. září. Téhle možnosti využilo celkem 127 českých a moravských kapel, které věří, že mají na to stát se předskokany Alice Coopera. V druhém říjnovém týdnu se v Radiu Hey sejde parta hudebních odborníků, promotérů a několika věrných posluchačů Radia Hey a společně vybere desítku, která se bude ucházet o přízeň posluchačů Radia Hey Ostrava a Brno.

Každý den pak uslyšíte ve vysílání ukázky jejich tvorby a každý posluchač bude moci zasáhnout do výběru toho jediného správného zástupce domácí hudební scény, který bude mít životní šanci zahrát si před Alice Cooperem.
zavřít