Anna K. vyráží na podzimní turné

Vydáno 10.10.2008 | autor: redakce

Anna K. letos slaví 15. výročí své sólové kariéry. Při této příležitosti vyrazí v říjnu a listopadu na turné a jako hosta si pozvala americkou kytaristku a zpěvačku Janet Robin.

Anna K. vyráží na podzimní turné Anna K. vyráží na podzimní turné

V rámci tohoto turné Anny K. bude ve dnech 4.11. až 10.11. na portálu Aukro.cz probíhat charitativní aukce, jejíž výtěžek bude věnován ve prospěch Nadace Terezy Maxové, která pomáhá opuštěným dětem. S touto nadací už Anna K. spolupracuje několik let. Fanoušci si tak budou mít šanci vydražit např. zpěvaččin mikrofon, kytaru, se kterou se nahrávaly její desky a mnoho dalších hodnotných předmětů.

Anna K. se ještě před začátkem české šňůry vydala společně se svou kapelou na první turné po USA. Band Anny K. tvoří baskytarista Guma Kulhánek, Jiří Janouch (kytara), Jaroslav Drápala (bicí) a Roman Helcl (kytara). Koncerty byly věnované převážně českým krajanům. Anna K. se svou kapelou navštívila Los Angeles, San Diego, San Francisco, Denver, Chicago a při posledním koncertu v New Yorku byla hvězdou už desátého ročníku českého festivalu, který pořádá České Centrum New York.

Aukro Best Of Tour - Anna K.

29.10. Brno - Semilasso

31.10. Uherské Hradiště – Mír

07.11. Havlíčkův Brod – Čechovka

08.11. Jablonec nad Nisou – Woko

12.11. Ostrava - Fabric

14.11. Zlín - Golem

18.11. Plzeň - Alfa

19.11. Jihlava – Trane

22.11. Znojmo – sál Dukla

26.11. Praha - Lucerna Music Bar

29.11. Pardubice - Žlutý pes

zavřít