Living Colour naživo zítra a pozítří

Vydáno 16.10.2008 | autor: redakce

Living Colour slibují, že na jejich koncertech, které se uskuteční zítra v Brně a v sobotu v Praze, budeme mít možnost premiérově slyšet skladby z nové desky.

Living Colour naživo zítra a pozítří Living Colour naživo zítra a pozítří

Kapela přislíbila českým příznivcům, že jim zahraje premierově nové skladby. Ty byly sice ke slyšení již v Budapešti, ale jen na zvukové zkoušce. Koncert v Maďarsku přinesl nejen osvědčené hity. “Hráli jsme i písničky, které jsem na koncertech já s kapelou nikdy nehrál. A ty známější skladby jsme zase hráli trochu jinak. Hraní nás zas baví a dost si ho užíváme” komentoval vystoupení kapely basista Doug Wimbish. “V Praze a Brně rozšíříme náš set list o pár věcí z připravované desky. Naši příznivci z Čech tak budou vůbec první, kdo je uslyší naživo”, láká na dva exkluzivní koncert lídr kapely a kytarista Vernon Reid.

 


Kapela Living Colour vystoupí v původní sestavě, která čítá zpěváka Corey Glovera, kytaristu Vernona Reida, basistu Douga Wimbishe a bubeníka Willa Calhouna. Koncerty se odehrají v pátek 17. října v brněnském  D.D. Jamborova a v sobotu 18. října v pražském multikulturním centru MeetFactory.

 

V Praze pořídí naši redaktoři interview, které vyjde v REPORTU 11/08.

zavřít