Čistychov vydává nové album

Vydáno 17.10.2008 | autor: redakce

Jedna z nejvýraznějších postav slovenského rapu připravuje nové album. V listopadu vydá Čistychov novinku Posledný doberman. Album bude navazovat na čtyři roky starý sólový debut Né Produkt.

Čistychov vydává nové album Čistychov vydává nové album

Čistychov na scéně působí třináct let, během nichž se podepsal pod pět alb. Výrazně se zviditelnil coby člen legendárního uskupení Názov stavby, které už v devadesátých letech šířilo na Slovensku povědomí o hiphopové hudbě. Patří ke skupině L.U.Z.A. a desky vydává i sólově. Byla to právě jeho první deska Né produkt, která pomáhala nastartovat současnou vlnu zájmu o hip hop.

Novinka Posledný doberman bude pestrou směsí rapu, r'n'b a latino hudby, rapovat a zpívat se tu bude v sedmi různých jazycích. Velmi rozmanitá bude nahrávka i nástrojově. Na produkci se vedle samotného Čistychova podíleli Mišo Biely a.k.a. Čistobiela produkcia, Cut Dem, Hajtkovič, Wich, Gebod, Deryk, Stym, Emeres a překvapení z Paříže.

Album nabídne také velké množství hostů. Nejvýznamnějším je nepochybně Tony Touch, producent, rapper a B-Boy z New Yorku, který spolupracoval s takovými velikány jako Eminem, De La Soul, DJ Premier, KRS-One, Mos Def nebo Wu-Tang Clan.

zavřít