Colours of Ostrava zahajuje předprodej

Vydáno 18.11.2008 | autor: redakce

Mezinárodní hudební festival Colours of Ostrava zahajuje 18. listopadu předprodej čtyřdenních vstupenek na další ročník.

Colours of Ostrava zahajuje předprodej Colours of Ostrava zahajuje předprodej

Vstupenky jsou k dostání ve všech pobočkách sítě Ticketpro za 590,- Kč včetně poplatků, tato cena platí do 31. prosince 2008. „Chceme tímto odměnit všechny naše příznivce, kteří festival znají a těší se již na společné letní hudební zážitky. Zároveň je vstupenka samozřejmě příjemným vánočním dárkem,“ říká Zlata Holušová, ředitelka festivalu. Již 8. ročník jedné z největších hudebních akcí u nás se bude tentokrát konat od čtvrtka 9. do neděle 12. července 2009, opět v zeleném centru Ostravy.

Festival potrvá stejně jako letos čtyři dny a představí hvězdy zahraniční a domácí scény nejrůznějších hudebních žánrů od world music přes rock až po alternativní žánry. Nebude chybět ani řada doprovodných programů: divadelní představení, areál dětský svět, kinokavárna, DJs, workshopy, diskuse a podobně. Colours of Ostrava je držitelem cen Anděl za Událost roku 2005 a 2006 (za rok 2007 byl na toto ocenění nominován) a v anketě ALMA se stal třikrát po sobě Hudební událostí roku.

www.colours.cz

zavřít