Po Warren Suicide na Stevea Morella

Vydáno 20.11.2008 | autor: redakce

Kapela Warren Suicide si na své turné po Česku a Slovensku pozvala DJe Stevea Morella, který se po všech koncertech postaví za gramofony, a jako předkapelu české Sunflower Caran.

Po Warren Suicide na Stevea Morella Po Warren Suicide na Stevea Morella

Steve Morell za gramofony začal v osmdesátých letech v berlínských klubech Trash a Blockshock. V devadesátých letech pobýval nějaký čas v Londýně a tam jej pomalu začala nudit hudba, do níž byl do té doby zapálený. Punk, new wave i pop se staly prázdnými formulkami, které už nemají co do sebe. Nové pole působnosti pro sebe objevil, když začal hrát electro a techno a míchat je s rock’n’rollem a discem.

 


Roku 2004 začal Steve působit s Emmou Eclectic pod společným jménem The Scandals. Spolu už vytvořili bezpočet tracků a remixů mimo jiné pro Peaches, Erica D. Clarka, The Glitters, Punx Soundcheck nebo Boy George. Momentálně na vydání čekají remixy pro IAMX, Dr. Motteho či Wonderful Cosmetics. Steve také průběžně pracuje na svém sólovém albu The Life & Death of Jimmy Pheres and his Rise from the Underworld, jehož vydání je naplánováno na tuto zimu.

 

Warren Suicide, Sunflower Caravan a Steve Morell:

25.11. – Bratislava, Zrkadlový háj
26.11. – Brno, Fléda
27.11. – Praha, Abaton
zavřít