Angelo Mike: jak zní elektro v Polsku?

Vydáno 08.12.2008 | autor: redakce

Ikona polské taneční scény a jeden z headlinerů severočeské party Aquaphonic 2008 – Kamikaze Celebration, DJ Angelo Mike, vydal v listopadu mixovanou kompilaci zaměřenou na „best of“ polské elektronické hudby.

Angelo Mike: jak zní elektro v Polsku? Angelo Mike: jak zní elektro v Polsku?

Jak již napovídá samotný titul této kompilace Poland Calling, přizval si Mike ke spolupráci další talentované polské DJs a producenty. Sám Jarek Czechowski, jak zní pravé jméno tohoto interpreta, o svém čerstvém hudebním počinu říká: „Toto dvoujalbum vám představí současný zvuk progressive, tech-house a minimal polské scény.“ Hudebně se Mike zaměřil na materiál reprezentující aktuální sound nejen v Polsku, ale celosvětově. Stylově se kompilace pohybuje mezi moderními styly techno, tech-house a také minimal.

 

 

Na dvou CD pečlivě namixoval ochutnávku pecek od hudebníků, jako jsou Jacek Sienkiewicz, Marcin Czubala, Mafia Mike, Jakuba Rene Kosika. Sám Angelo Mike poskytl na kompilaci dva tracky. Ukázky obou skladeb najdete na www.myspace.com/angelomikemusic. Pro všechny, kteří si koupí Poland Calling, nachystal jeho autor odměnu v podobě třetího, bonusového CD. To je ke stažení po vložení kódu z bootlegu na stránkách www.angelomike.com.

 

Aquaphonic 2008 - Kamikaze Celebration proběhne 27. prosince v liberecké Tipsport Areně.

 

zdroj: Aquaphonic

zavřít