Cosmic Trip se vrací ke kořenům

Vydáno 23.01.2009 | autor: redakce

Festival elektronické hudby Cosmic Trip s podtitulem Back2Roots se vrací na sever Čech, kde se před 13 lety zrodil. Cosmic Trip se bude konat předposlední červnový víkend na letišti v Ústí nad Labem.

Cosmic Trip se vrací ke kořenům Cosmic Trip se vrací ke kořenům

Na 12. ročník festivalu Cosmic Trip Open Air na letiště v Ústí nad Labem se milovníci elektronické hudby začnou sjíždět v pátek 19. června. Akce se vrací k osvědčenému, oblíbenému dvoudennímu konceptu, takže se areál vyprázdní až v neděli 21. června odpoledne. Dramaturgie nejstaršího českého festivalu elektronického hudby bude v rukou skupiny Radical Production, která Cosmic Trip v roce 1997 v Teplicích de facto založila. Bude stát na dvou základních pilířích – techno a drum´n´bass.
První styl ovládnou DJs z berlínského labelu Tresor, který sdružuje největší kapacity v oboru. Zástupce zlomených beatů bookuje DJ Suki a jeho “let it roll” parta. DJs z Tresoru byli hvězdami Cosmic Tripu v minulosti několikrát. Poprvé na něm vystoupili už na druhém ročníku v roce 1998. Tehdy na ně do areálu koupaliště Pudlák dorazilo rekordních 4 500 převážně mladých lidí. Letiště v Ústí nad Labem je připraveno pojmout až 10 000 tanečníků, v jeho bezprostřední blízkosti bude kemp, nedaleko několik možností, kde se za pěkného počasí vykoupat.

Sledujte oficiální stránky festivalu Cosmic Trip 2009: www.cosmictrip.cz.

zdroj: Cosmic Trip
zavřít