Eagles of Death Metal míří do Prahy

Vydáno 26.01.2009 | autor: redakce

Americká hard-rocková kapela Eagles of Death Metal zahraje v rámci svého světového turné 13. března v pražském Lucerna Music Baru, kde představí svoje aktuální album Heart On.

Eagles of Death Metal míří do Prahy Eagles of Death Metal míří do Prahy

Před několika měsíci kapela ladila formu na štaci se spřátelenými The Hives. Následovalo vlastní turné po Severní Americe. Po krátké pauze se hoši opět vydají na cestu, tentokrát přes celou zeměkouli, a přitom neopomenou v březnu navštívit i střední Evropu. Dá se očekávat, že kapela připraví pořádně ostrý koktejl skladeb, ve kterém bude zastoupeno jak její poslední album Heart On, tak její největší hity z dob minulých. Eagles of Death Metal načali svou kariéru v roce 2004 albem Peace, Love, Death Metal, po němž roku 2006 následovala deska Death By Sexy.


Minulý rok složilo duo lídrů EODM (Jesse “Boots Electric” Hughes a Joshua “Babyduck” Homme) tucet nových hard rockových skladeb, které daly podobu albu Heart On. Hvězdná dvojka nahrávala v Burbanku, Los Angeles, Boise, Fargu a Amsterdamu. Ve studiu se k nim přidali půlnoční buřiči Miss Kat Von D, Brian „B.O.C.“ O’Connor, Darlin’ Dave Catching, Alain Johannes, Troy Van Leeuwen, Brody “Queen Bee” Dalle a Kim “Koko Bubbles” Martinelli. Tato zatím poslední kapitola v tvorbě EODM je právě na pultech obchodů.

Eagles of Death Metal se na podium pražského Lucerna Music Baru snesou 13. března. Klub bude otevřen od 20:00. 

zdroj: D Smack U
zavřít