Papa Roach zavítají do Čech

Vydáno 02.03.2009 | autor: PR

Papa Roach jedou světové turné ke své nové desce Metamorphosis, v jehož rámci se zastaví 7. června v pražském klubu Roxy.

Papa Roach zavítají do Čech Papa Roach zavítají do Čech

Zpěvák Jacoby Shaddix o novém albu říká: „Najdete tu poctivý hard-rockový mazec s přechody do punku a metalu. V nových věcech je plno groove a agresivity, jaké od nás znáte, ale je v nich i plno nového.“ Kytarista Jerry Horton dodává, že se „kapela tentokrát otevřela všemožným vlivům. Chtěli jsme prozkoumat všechna možná zákoutí hudby. Na albu je i trochu bluesu, trochu progrese, je to naše zatím nejrozmanitější deska.“ Papa Roach se dokázali vypracovat na jednu z nejlepších koncertních hard-rockových smeček, ať už hrají po boku Slipknot, Eminema, na hlavním pódiu Ozzfestu nebo v menším klubu.


Na koncertech se teprve dokážeme odvázat,“ říká Shaddix. „Poslechnout si desku je jedna věc, ale když přijdete na náš koncert, je to skoro jako rituální zážitek. Dokážeme přenést atmosféru klubu na velké pódium a i z malého klubu dokážeme pro lidi vytvořit arénu.“ Tu nejlepší příležitost přesvědčit se o pravdivosti jeho slov budete nyní mít i vy. Papa Roach se v rámci svého celosvětového turné na podporu desky Metamorphosis zastaví také v Praze, a sice 7. června v klubu Roxy.

zdroj: D Smack U
zavřít