Laura a její tygři nevěří na maličkosti

Vydáno 02.03.2009 | autor: PR

Kapela Laura a její tygři vydává 24. března nové studiové album pojmenované Nejsou malý věci. Ve stejný den ho také pokřtí v pražském Lucerna Music Baru.

Laura a její tygři nevěří na maličkosti Laura a její tygři nevěří na maličkosti

Dle Karla Šůchy, kapelníka a zakladatele této formace s téměř pětadvacetiletou historií, se Laura vrací ke svým kořenům: „Na albu najdete přímočaré, energické rockové písničky. Ustoupili jsme od jazzových a popových vlivů a zjednodušili aranžmá. Ve spirále jsme se vrátili ke svým punkrockovým začátkům,“ říká. Na koncertě v Lucerna Music Baru bude mít také premiéru animovaný klip k písni Anna se ztrácí od režisérky Marie Procházkové. Křtu se zúčastní i hosté – například Ilona Csáková, která s Laurou i vystoupí. Celý večer bude točit režisér Zdeněk Suchý, který z materiálu sestříhá dva klipy. Kapela vydává CD sama, bez pomoci firmy.


Nenabízeli jsme ho žádné firmě. Při současných prodejích nejde o byznys, a tak jsme rádi, že od výběru písní, přes booklet, videoklipy a termín vydání - vše držíme ve svých rukou,“ vysvětluje Karel Šůcha. K blížícímu se výročí čtvrtstoletí hraní dodává: „Laura je nyní ve výborné formě – technicky na výši, plná energie a neustrnulá v muzikantských dogmatech. Každý z nás má v kapele své nezastupitelné místo, rozumíme si a vzájemně se respektujeme. Baví nás tvořit, natáčet a hrát. Opravdu se těším na dalších pětadvacet let hraní s touhle kapelou.“

CD Nejsou malý věci bude v prodeji od 24. března jak v kamenných obchodech, tak i ke stažení na www.i-legalne.cz, kde bude exkluzivně rozšířené o dvě bonusové skladby.

zdroj: ArtsMarketing.CZ
zavřít