Eminem vydá letos dvě desky

Vydáno 09.03.2009 | autor: redakce

Eminem oficiálně potvrdil návrat na hudební scénu. A že svá slova myslí víc než upřímně mají potvrdit hned dvě alba, která rapper hodlá letos vydat.

Eminem vydá letos dvě desky Eminem vydá letos dvě desky

Kolem comebacku Eminema se spekulovalo již několik měsíců. Prvním pozitivním znamením bylo vydání společného singlu Crack A Bottle s 50 Centem a Dr. Dre, který se okamžitě katapultoval na nejvyšší příčku americké singlové hitparády Billboard. To je však jen začátek. Eminem v tomto týdnu ohlásil oficiálně návrat do hudebního show businessu a především datum vydání své nové desky. Album ponese název Relapse a půjde o jeho první studiový počin po více než čtyřech letech.


A protože čekání na novou desku bylo dlouhé a Eminem opravdu pilný, rozhodl se nasbíraný materiál vydat ve dvou částech. Album Relapse, které vyjde 19. května, nabídne pouze polovinu nových písní, druhou část Eminem vydá ještě letos, a to v druhé polovině roku pod názvem Relapse 2. První singl k nové desce představí rapper počátkem dubna, stejně tak jako doprovodné video, které má ohlášeno světovou premiéru na 7. dubna.

zdroj: Universal Music
zavřít