Horkýže slíže: turné se striptérkou

Vydáno 16.03.2009 | autor: PR

Horkýže slíže se po více než dvouměsíční pauze vrací na koncertní pódia. Pro své fanoušky připravili speciální jarní koncertní turné.

Horkýže slíže: turné se striptérkou Horkýže slíže: turné se striptérkou

Během něj navštíví místa, ve který dlouho nehráli, nebo místa ve kterých budou hrát vůbec poprvé. Horkýže slíže také poprvé pojedou turné s vlastní koncertní technikou a své pódiové show obohatí speciálními vizuálními efekty. Hosty turné bude skupina Prohrála v kartách a v několika městech skupina Lety mimo. V září pak Horkýže slíže půjdou do studia a v říjnu plánují vydat své nové studiové album.


Kapela také nedávno představila nový videoklip k songu Striptérka. Autorem videoklipu je Čeněk Štrichel, který je v amatérské komunitě filmařů a 3D grafiky známý především díky neoficiálnímu klipu k písni Hilary Duff a také klipu Killer Tux, kde znázornil souboj dvou nejmenovaných operačních systémů. Videoklip Striptérka, ale považuje za svůj debut na poli profesionálních 3D videoklipů.

A proč se Horkýže slíže rozhodli pro animovaný klip? Na to odpovídá kytarista skupiny Dr. Štefánik: „Chtěli jsem něco nového a originálního. Původně jsme dělali konkurs na hraný videoklip, ale žádná striptérka konkursem neprošla, protože neměla odpovídající velikost prsou. A kdo má také živit ty hladové krky v komparsu, že? A tak jsme se rozhodli pro animovaný videoklip.

Videoklip Striptérka můžete zhlédnout ZDE.
zavřít