Chris Cornell vystoupí v Praze

Vydáno 25.03.2009 | autor: PR

Chris Cornell, bývalý zpěvák Soundgarden a Audioslave, přijede se svojí novou kapelou 21. června do pražského klubu Roxy.

Chris Cornell vystoupí v Praze Chris Cornell vystoupí v Praze

Chris Cornell se proslavil především jako frontman a autor písní ve známých rockových kapelách Soundgarden a Audioslave. Je pokládán za jednoho z architektů grunge hnutí v 90. letech minulého století. Jeho hlas mohou ale znát i fanoušci Jamese Bonda, v roce 2006 zpíval v písni, která běží v podkresu úvodních titulků filmu Casino Royal. Svojí poslední deskou Scream, která vyšla letos v březnu v produkci hvězdného Timbalanda, vyvolal řadu kontroverzních reakcí.


Podle sdělení managementu se mohou fanoušci v Praze těšit především na rockový koncert se skladbami z éry obou super kapel, ale i na sólový materiál. Chris Cornell je známý svým fenomenálním hlasem, který má prý rozsah čtyř oktáv. Byl několikrát nominován na Grammy, se Soundgarden toto ocenění získal v roce 1994. Není mu cizí téměř žádný hudební styl, jak ukázal třeba v soulovějším projektu Temple of the Dog, ve kterém představil světu budoucího frontmana Pearl Jam Eddieho Veddera.

zdroj: Arts Marketing
zavřít