Tata Bojs vystoupí na Colours

Vydáno 04.06.2009 | autor: PR

Tata Bojs zahrají společně s Ahn Triem exkluzivně na letošním ročníku festivalu Colours of Ostrava. Ten se koná ve dnech 9. až 12. července.

Tata Bojs vystoupí na Colours Tata Bojs vystoupí na Colours

První večer festivalu Colours of Ostrava bude patřit nejen slavnému skladateli minimalistické a filmové hudby Michaelu Nymanu a jeho bandu, ale i společnému koncertu hanspaulských Tata Bojs s korejsko-americkým Ahn Triem. Základem jejich vystoupení se stane loňské album smetana. Na hlavním pódiu tak zazní nejznámější skladby Tata Bojs v komorně - akustických úpravách.


V květnu letošního roku Tata Bojs a Ahn Trio premiérově zahráli v zahraničí na dvou úspěšných koncertech v New Yorku. Ahn Trio (piano, housle, cello) původem ze Soulu v Korei, nyní žijící právě v New Yorku, již více než jedno desetiletí patří mezi špičku na světových pódiích klasické hudby. Dokládá to i to, že skladatel Michael Nyman pro toto trio napsal několik skladeb. Kromě společného koncertu s Tata Bojs se mohou návštěvníci festivalu těšit na samostatné vystoupení Ahn Tria druhý den na kostelní scéně.

zdroj: Arts Marketing
zavřít