Mike Oldfield oprašuje staré hity

Vydáno 10.06.2009 | autor: PR

Mike Oldfield vydal v roce 1973 přelomové album Tubular Bells, které odstartovalo jeho hudební kariéru. Nyní vychází tato deska v remasterované edici.

Mike Oldfield oprašuje staré hity Mike Oldfield oprašuje staré hity

Mike Oldfield se hudbě věnuje již 37 let, leč žádný z jeho pozdějších počinů nezaznamenal takový úspěch jako právě Tubular Bells. Vděčit za to může i filmu Vymítač ďábla z roku 1973, do kterého byla použita úvodní pasáž jeho Tubular Bells, což mu v krátké době zabezpečilo na tehdejší dobu převratné prodeje desky. V pondělí 8. června se fandové tohoto hudebníka dočkali opětovného vydání Tubular Bells a to hned ve čtyřech formátech.


Kromě verze na vinylu a standardní verze na 2CD, která bude obsahovat kompletně remasterovanou podobu Tubular Bells, několik bonusů a druhý disk s výběrem hitů, které Oldfield natočil v letech 1974 – 1983, se do prodeje dostane i deluxe komplet. Ten kromě oprášené verze nabídne i autentický záznam původní Tubular Bells z roku 1973 a DVD s remasterovanou podobou v 5.1 surround mixu. Kromě toho DVD nabídne i záznam Oldfieldova vystoupení pro BBC z prosince roku 1973.

zdroj: Universal
zavřít