Jonas Brothers: cukrový rock počtvrté

Vydáno 21.06.2009 | autor: redakce

Americké pop-rockové trio Jonas Brothers vydává po roce nové, v pořadí již čtvrté album Lines, Vines And Trying Times a vyráží na světové turné. Do Čech ale nezavítá.

Jonas Brothers: cukrový rock počtvrté Jonas Brothers: cukrový rock počtvrté

V pořadí čtvrtá deska amerických teenagerů dostala název Lines, Vines And Trying Times, přičemž všechny nové písně si pánové opět složili úplně sami. Producentem alba se stal i pro tentokrát Kevin Jonas, tedy otec těchto teenagerů z New Jersey. Trojka, která získala svou popularitu především díky Disney Channelu, před pár dny poslala do světa již pilotní singl s názvem Paranoid. Po vydání desky následuje logicky i světové turné, které Jonas Brothers odstartovali v sobotu 20. června v Dallasu.


V Americe je čeká více než padesát koncertů, které absolvují do konce letních prázdnin. Koncem října se pak Jonas Brothers představí i evropskému publiku, kde mají naplánovaných šestnáct koncertních zastávek. Nejblíže je čeští fanoušci budou mít v Berlíně, kde zahrají 28. října. Speciálním hostem na všech jejich koncertech bude Jordin Sparks.

zdroj: Universal
zavřít