TRANSGLOBAL UNDERGROUND V BRNĚ

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Britská legenda etno-taneční hudby TRANSGLOBAL UNDERGROUND přijede 21. dubna do brněnské haly Vodová, kde bude hlavní hvězdou akce Metropolis Session.

TRANSGLOBAL UNDERGROUND V BRNĚ TRANSGLOBAL UNDERGROUND V BRNĚ

Metropolis Session 100% live sound presents:

TRANS-GLOBAL UNDERGROUND legenda world music
ČANKIŠOU oblíbená brněnská etnokapela
DJ JAVAS & HANKA SAX vinyl vs. saxofon
EL RAKS SÁ-EL oriental fire dance show

videoperformance, UV and Fire juggling show by Ignis Inferno, decoration, coctail bars,...
středa 21. 4. 2004 / Brno / hala Vodova / start 19 h


Metropolis Session 100% live sound - další pokračování pravidelné multimediální akce, která přináší výběr toho nejzajímavějšího z brněnské klubové hudební scény a přiváží do Brna nejpozoruhodnější tuzemské a zahraniční hudební projekty.

Metropolis Session nabízí jako jediná pravidelná akce svého druhu svým návštěvníkům to, na co jsou zvyklí u festivalů, megaparties nebo V.I.P. večírků - kvalitní účinkující (v minulosti: DJ Javas & Iva Bittová, E.C.A., Southspaw, Radium.nfo, Skyline, Transglobal Underground, Al-Yaman, Zagar, Khoiba, DJ Tall, DJ Lucca, DJ Vik, Dj Koala, DJ Muzzy,...), bohatý doprovodný program (speciální videoprojekce studentů FAVU Brno, UV and FIRE juggling show seskupení Ignis Inferno, go-go tanečnice, ...) a atraktivně upravený prostor místa, kde se Metropolis Session odehrává.

Tentokrát vystoupí ve středu 21. dubna v brněnské hale na Vodově v novém koncertním programu legenda světové world music skupina TransGlobal Underground se zbrusu novou deskou Impossible Broadcasting, brněnská etnokapela Čankišou a DJ Javas v pozoruhodné konfrontaci se saxofonistkou Hankou Sax. Připraven je rovněž bohatý doprovodný program: oriental fire dance show skupiny El Raks Sá-El, UV and fire juggling show sdružení Ignis inferno, speciální videoprojekce a další zpestření.
zavřít