Británii vládnou samplovaní Coldplay

Vydáno 23.06.2009 | autor: PR

Francouzský DJ a producent David Guetta vede singlový žebříček v Anglii. Na vrchol britské hitparády se dostal vůbec poprvé v kariéře.

Británii vládnou samplovaní Coldplay Británii vládnou samplovaní Coldplay

Singl When Love Takes Over znamená také velký návrat zpěvačky Kelly Rowlands, která ve skladbě hostuje. Dosud nejvyšším umístěním v ostrovní hitparádě byla pro Guettu třetí příčka, jíž dosáhl se skladbou Love Don't Let Me Go v srpnu 2006. David Guetta je jeden z nejpopulárnějších DJů a producentů taneční hudby a spolupráce se zakládající členkou slavných Destiny's Child je první ze série exkluzivních propojení, která se objeví na jeho chystaném albu One Love.


David Guetta na desku mimo jiné pozval skupinu Black Eyed Peas nebo zpěvačku Estelle, dalším z hostů je rapper Kid Cudi. Album by se na trhu mělo objevit koncem léta. Pro Kelly Rowlands znamená prvenství písně When Love Takes Over zopakování pět let starého úspěchu, kdy se na vrchol žebříčku podívala spolu s Nellym a skladbou Dilemma. Kromě účasti Kelly Rowlands je nahrávka When Love Takes Over zajímavá také díky samplu - David Guetta do skladby vkusně zakomponoval úryvek z písně Clocks skupiny Coldplay.

zdroj: EMI
zavřít