Ceny RGM znají své semifinalisty

Vydáno 15.07.2009 | autor: PR

Podzimní semifinálové boje odstartují 16. září koncertem kapel, jež vybrali porotci. 30. září bude následovat společné vystoupení vítězů diváckého hlasování. Akce se konají v Paláci Akropolis.

Ceny RGM znají své semifinalisty Ceny RGM znají své semifinalisty

Sítem diváckého hlasování a náročnými kritérii poroty prošly dvě poslední kapely, které si zahrají v podzimním semifinále soutěže talentů RGM Live Space. Na programu pražské Akropole z 10. června byla pětice jmen Bank Holiday, Fly Fly Fly, LUS3, Mothers Angels a The Crossroads. Vítězem diváckého hlasování se stali zlínští The Crossroads a favoritem poroty pak kytarové kvarteto LUS3.


LUS 3

Podzimní semifinálové boje odstartují – již na téměř domovské scéně v Paláci Akopolis - koncertem vítězů porotců ve středu 16. září v 17:30, kdy vystoupí Jananas, Sixin, Afrodisiak, The Roads a LUS3. Vstup bude pro fanoušky opět zdarma. Koncert vítězů diváků bude ve středu 30. září. Tentokrát zahrají Doowhenblade, No Heroes, The Pure, Zima a The Crossroads. Samotné finále je naplánováno na 22. října od 17:30.

Tím však koncertní povinnosti pro postupující kapely nekončí. Ty budou mít příležitosti představit se publiku už v průběhu letošního léta na vybraných festivalech. Například Sázavafest přivítá Jananas, Zima, No Heroes, Afrodisiak a The Roads, Trnkobraní zase The Pure, Dowhenblade, Zima, Jananas, The Roads a No Heroes.

zdroj: RGM
zavřít