Faith No More: víme, co v ČR zahrají

Vydáno 10.08.2009 | autor: PR

Comeback Faith No More na světovou scénu po jedenácti letech zažije v pondělí 17. srpna v Tesla Areně i Praha. Jaké má kapela kromě velkého řeznického nože požadavky a jaké skladby v Praze zazní?

Faith No More: víme, co v ČR zahrají Faith No More: víme, co v ČR zahrají

Faith No More přijedou ve svém nejslavnějším složení - Mike Bordin (bubny), Roddy Bottum (klávesy, zpěv), Billy Gould (baskytara, zpěv), Jon Hudson (kytara, zpěv) a Mike Patton (zpěv). Kapela a její tým dorazí v rámci evropského turné ve dvou autobusech a s jedním kamionem z Budapešti, kde hraje o den dříve na festivalu Sziget. Z Prahy cestují Faith No More na další vystoupení 20. srpna do Belgie. Celkem přijede do Prahy 20 lidí – 5 hudebníků, 8 členů doprovodu, 6 řidičů a 1 prodejce merchandisingu.


Požadavky kapely nejsou nijak výjimečné, k těm zajímavějším bodům patří například velký řeznický nůž pro tour managera, kinder vajíčka, bílé a černé bavlněné ponožky o velikosti US 10 - 13, zásoba ibuprofenu, šampaňské, whisky, výběr anglických časopisů o hudbě či filmu a výběr amerických deníků,“ říká Borek Jiřík, pořadatel koncertu. Na to, co zřejmě zazní v Praze, se dá usuzovat z programu jejich prvního srpnového koncertu na portugalském festivalu Sudoeste – zahájení skladbou Reunited (cover písně kapely Peaches & Herb), v průběhu pak zazní hity jako Evidence, Last Cup of Sorrow, Easy, Ashes to Ashes, Midlife Crisis, Epic nebo Just a Man. Dosavadní recenze turné, které začalo 10. června v Londýně, jsou více než pozitivní a nadšené, Praha se tedy má na co těšit.

zdroj: ArtsMarketing.CZ
zavřít