Toxique točí koncertní retro DVD

Vydáno 28.08.2009 | autor: redakce

Toxique natáčejí svoje první DVD, rovnou koncertní. Součástí se můžete stát i vy, stačí jen navštívit koncert, který proběhne ve středu 9. 9. v Kravíně v Úněticích.

Toxique točí koncertní retro DVD Toxique točí koncertní retro DVD

Všichni, kterým se líbí Toxique (anebo jsou zvědaví), jsou zváni do únětického Kravína na jejich historicky první natáčení DVD. Bude to záznam z koncertu, jehož účinkující – a to všichni – na pódiu i před ním budou oblečeni ve stylu 30. až 80. let. Pak divákům bude umožněn vstup zcela zdarma. Extravagant–retro styl je jedinou podmínkou, jež je nutno dodržet. Pokud si někteří nebudou zcela jisti, co si obléci anebo nic takového doma v šatníku nenajdou, pak budou na místě k dispozici i nějaké úžasné modely k zapůjčení. DVD ponese název I Love My Sofa a vyjde 19. 10. Křtít se však už bude o pár dní dříve – 8. 10. v pražském Lucerna Music Baru v rámci Pražské klubové noci.


Protože Toxique velice stojí o to, aby se videonosič dostal mezi co největší počet lidí, bude distribuován prostřednictvím novinových stánků za velmi kulantní částku. Skupina si připravila nejen známé songy, ale i novou skladbu E-Bay (mnozí znají z koncertů), která už bude předznamenávat plánované nové CD, která má vyjít příští rok. Navíc je připraveno podzimní turné se stejnojmenným názvem I Love My Sofa Tour 2009, se kterým Toxique ve složení - Klára Vytisková, Patrick Karpentski, Jan Lstibůrek, Viliam Bereš a Roman Vícha objedou republiku. Do Únětic se dostanete autobusem č. 355 a 359 ze zastávky Dejvická, Vítězné náměstí, Praha 6 (cca 20min.).

zdroj: Turner
zavřít