Laura a její tygři opět se zpěvačkou

Vydáno 09.09.2009 | autor: PR

Do kapely Laura a její tygři se po mateřské dovolené navrací Lenka Nová. První vystoupení kompletní kapely je naplánováno na 10. září v nově otevřeném KC Vltavská na Praze 7.

Laura a její tygři opět se zpěvačkou Laura a její tygři opět se zpěvačkou

Kapela odehrála za více než rok v čistě pánské sestavě přes šedesát koncertů a v březnu pokřtila album Nejsou malý věci. „Pro Lauru a Lenku Novou je to na Vltavské vlastně druhá premiéra. Když v roce 1995 vyhrála konkurz do kapely, její úplně první koncert proběhl právě v tomto sále,“ říká Karel Šůcha, kapelník Laury. S klubem Vltavská, kde se Lenka vrací do sestavy, pojí Lauru další vazba: „Vltavská, tenkrát klub Belmondo, býval naší domovskou scénou. 1. června na svátek Laury jsem se zde dokonce oženil a pak oslavil svoji svatbu. Poprvé a naposledy v její historii jsem v kapele nehrál, na baskytaru mě zastoupil Fredrik Janáček, dnešní člen -123 minut,“ doplňuje Šůcha.


Lenka Nová kromě péče o dítě stihla například nazpívat píseň na albu Michala Horáčka Ohrožený druh. Lenku budou moci slyšet a vidět diváci všech dalších letošních koncertů Laury a její tygři – mimo jiné 12. září v Žatci, 30. září v Plzni, 9. října při Pražské klubové noci nebo na začátku prosince na severní Moravě. Zároveň si také 9. října odbude premiéru nový klip Peníze natočený při křtu zatím posledního CD Nejsou malý věci v pražském Lucerna Music Baru.

zdroj: Arts Marketing
zavřít