Když se rocker potká s Vivaldim

Vydáno 12.09.2009 | autor: PR

Rocker Michal Dvořák a houslista Jaroslav Svěcený vyrazí v říjnu na společné turné, na kterém představí zvláštní podobu hudby barokního klasika Vivaldiho.

Když se rocker potká s Vivaldim Když se rocker potká s Vivaldim

Vivaldianno Tour 2009 nabídne nejen originální úpravy Čtvera ročních dob v podání Jaroslava Svěceného, Michala Dvořáka, ale i doprovodnou skupinu tvořenou jedněmi z nejlepších českých hudebníků. V kapele uslyšíte kytary Radima Hladíka a Jiřího Janoucha, australskou píšťala didgeridoo Ondřeje Smeykala či bolívijského indiána Jaimeho Garvizu a dívčí smyčcové kvarteto Melody Quartett.


Pražský koncert v Divadle Hybernia naplánovaný na 20. říjen bude vyvrcholením celého jejich úsilí. Na režii večera Dvořák se Svěceným úzce spolupracují s režisérem Davidem Sísem. Kromě toho, že autoři projektu Vivaldianno obdrží na tomto vystoupení zlaté a platinové CD za počet prodaných stejnojmenných nosičů (vyšlo vloni na jaře), chystají se i velké a nezvyklé projekce a větší počet vystupujících hostů. Mezi nimi budou např. Lenka Nová, Sista Carmen, Henry D., Tomáš Waschinger, Miloš Vacík, Tam Tam Orchestra nebo taneční skupina IF.

Vivaldianno Tour 2009:

1.10. - Pardubice, Dům hudby

07.10. - Ostrava, klub Music Club Garage

08.10. - Brno, KD Semilasso

12.10. - Písek, Kulturní centrum

14.10. - Plzeň, Velká Synagoga

20.10. - Praha, Divadlo Hybernia

22.10. - České Budějovice, divadelní sál DK Metropol

26.10. - Liberec, Divadlo F.X.Šaldy


zdroj: Turner
zavřít